Είμαι η Ρούλα Κουσκούτη-Τόκα. Μητέρα του Ανδρέα και της Κέλυς , σύζυγος του αείμνηστου Κώστα.
Στiς 13 Απριλίου 2014 ,Κυριακή των Βαΐων, άλλαξε η ζωή μας. Σε λίγα δευτερόλεπτα χάσαμε έναν υπέροχο σύζυγο και πάτερα.
Αυτή η επιστολή όμως έχει άλλο σκοπό. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ.
Με αφορμή την επιστροφή στο σπίτι και τα ανερχόμενα γενέθλια του Ανδρέα μας , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην οικογένειά μου αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Παρακολούθησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου για τη φροντίδα του Ανδρέα αλλά και την ευαισθησία που δείξανε στο πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου Ρίου, τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Ριου, όλους τους καθηγητές καθώς και τον Κύριο Κωστόπουλο και τους καθηγητές του φροντιστηρίου “Παιδεία”. Η συμπαράστασή τους ήταν και είναι ανεκτίμητη.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση θα ευχαριστήσω τους συμμαθητές του Ανδρέα και της Κελυς. Την ευαισθησία, συμπόνια και αγωνία που δείξανε για τον φίλο τους δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτή η γενιά του 1997, οι σημερινοί μαθητές της Β’ Λυκείου, έχουν συγκλονιστεί και σημαδευτεί ψυχικά πρώτα από τον άδικο χαμό του φίλου τους, του Πάνου Τζαβάρα πριν από 2 χρόνια και τώρα με τη περιπέτεια του Ανδρέα.
patraΠαιδιά που θα έπρεπε να είναι ανέμελα, να σκέφτονται το σχολείο , το φλερτ και τις βόλτες τους, οργάνωσαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία της 16 Μαΐου για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένειά μας στα έξοδα αποκατάστασης του Ανδρέα. Γεγονότα που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στις ψυχές τους. Μια ευαισθησία που όλοι θαυμάζουμε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Να ευχαριστήσω τον κ.Γκλιάτη, τη κ. Κουμουνδούρου,τον κ. Φουσέκη,την κ. Μπίλλη,την κ. Κάρδαρη και τη Βιβούλα μου που χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους τους νέους φίλους που δεν ήξερα ότι είχα. Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον.
Είμαι για πάντα ευγνώμων.
Τέλος, να θυμίσω ότι το τροχαίο συνέβη της 13 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, στη Ρίζα Ναυπακτίας στης 11:00 πμ. Αναζητούνται μάρτυρες για να διαλευκανθεί το τι συνέβη. Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6944524455.
Ρούλα Κουσκούτη-Τόκα, Πάτρα Ιούνιος 2014.
Περισσότερα για το συμβαν που στοίχησε την ζωή του Κώστα Τόκα και τον τραυματισμό του Ανδρέα: ΕΔΩ

Πηγή: www.soste.gr