Ετικέτες

???????????????????????????????
Την Κυριακή 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία της οδού Γιάννη Σταυρουλάκη (πρώην οδός Παντανάσσης)  στον Παράδεισο Αμαρουσίου (απέναντι απο το ΟΑΚΑ) στο ύψος της νησίδας όπου η παράνομα τοποθετημένη διαφημιστική πινακίδα το Δεκέμβρη του 2005 έκοψε το νήμα της ζωής 25χρονου Γιάννη.
γιαν
Η οικογένεια και οι φίλοι του Γιάννη, γονείς που έχασαν τα παιδιά τους από παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και άλλες οικογένειες και συγγενείς θυμάτων τροχαίων βρέθηκαν εκεί μαζί με ευαισθητοποιημένους πολίτες που ήρθαν όχι μόνο για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη αλλά και για να εκφράσουν ακόμα μια φορά την θέληση τους να δράσουν αποφασιστικά για τον δραστικό περιορισμό των τροχαίων εγκλημάτων.
???????????????????????????????
Με τις σύντομες ομιλίες τους ο Φαίδων Καρυδάκης, εκπρόσωπος του “SOS Τροχαία Εγκλήματα”, ο Πάνος Κορδάτος, φίλος και συμφοιτητής του Γιάννη στο Πάντειο, ο Διαμαντής Σταματάκης, υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, αντιπρόεδρος της διακομματικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο πατέρας του Γιάννη, Μανώλης Σταυρουλάκης ανέδειξαν την προσωπικότητα του Γιάννη αλλά  και το νόημα  και την σημασία αυτής της ονοματοδοσίας.
???????????????????????????????
Στο site του Μανώλη Ανδριωτάκη, δημιουργού του ντοκυμαντερ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (μπορείτε να το δείτε: ΕΔΩ) μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ομιλίες. ( πατώντας: ΕΔΩ) 

Πηγή: www.soste.gr