Ετικέτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΜετά από διαδοχικές αναβολές η δίκη για τον φόνο του 21χρονου Αποστόλη Μολυβιάτη σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα που είχε τοποθετηθεί σε νησίδα, στη Λ. Κηφισίας τον Αύγουστο του 2009 (αναλυτικά: ΕΔΩ) έχει προσδιοριστεί για αύριο 12 Ιανουαρίου του σωτηρίου έτους 2016.
Είναι η τέταρτη (4η) απόπειρα εκκίνησης του πρωτόδικου(!) (περισσότερα: ΕΔΩ) με κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γ.  Ζαφειρόπουλο, τον Κ. Ζανιδάκη της δημοτικής επιχείρησης Χαλανδρίου «ΦΛΥΑ» και τον Α. Ανδριόπουλο, πρ. πρόεδρο της διαφημιστικής εταιρείας «Master Media system».
Η υπόθεση είναι πρώτη στο πινάκιο. Η αποχή των δικηγόρων δεν αποτελεί εμπόδιο μια και δόθηκε από το ΔΣΑ  η άδεια παράστασης λόγω κινδύνου παραγραφής. Ούτε το δεύτερο εμπόδιο, η στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων (9 εως 11πμ)  φαίνεται ικανό να επηρεάσει  την εκδίκαση. Να ευχηθούμε και νάχουν και όλοι οι κατηγορούμενοι την υγειά τους και αύριο και να μην εμφανίσει κανείς το γνωστό σύνδρομο ΣΑΑΚΠΔ (Σύνδρομο Αιφνιδιας Ασθένειας Κατηγορουμένου Παραμονή της Δίκης), σύνδρομο που δυστυχώς εμφανίζει πολύ αυξημένη συχνότητα ανάμεσα στους κατηγορούμενους ως υπεύθυνους τροχαίων εγκλημάτων και που παρά τις προσπάθειες η επιστήμη δεν κατόρθωσε  μέχρι σήμερα να βρει εμβόλιο αλλά ούτε καν την ερμηνεία του.
Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία. Για κάθε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. 
Ξηλώστε τις!  Ενα βίντεο του Μανώλη Ανδριωτάκη.
Με αφορμή το θάνατο του 21χρονου Αποστόλη Μολυβιάτη επάνω σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα (24.08.09), συγγενείς, φίλοι, γονείς θυμάτων και ενεργοί πολίτες διαδήλωσαν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009, 2 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, στη Λεωφόρο Κηφισίας, ακριβώς στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός. Μιλούν οι αδελφές του Αποστόλη Μολυβιάτη, Νόρα και Μαρία, ο Μανώλης Σταυρουλάκης, πατέρας του Γιάννη Σταυρουλάκη, που έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα και ο κ. Κώστας Φωτεινάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη β΄Αθηνών.



Πηγή:www.soste.gr