Τι είναι η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.


Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός, Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, στο χώρο της Οδικής Ασφάλειας.
Στη Ρόδο λειτουργεί από τον Ιούνιο 2004 , πρωτοβουλία της Προέδρου Καρύδη Ελένης, θύμα τροχαίου ατυχήματος, μετά από τον χαμό του γιου της Δημήτρη 19 χρόνων στις 12 Φεβρουαρίου 2002, πλαισιωμένη από επιστήμονες, θύματα, συγγενείς τροχαίων δυστυχημάτων και ευαισθητοποιημένα άτομα στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας.
Είναι μέλος:

-Της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων-FEVR (Σύμβουλος του Ο.Η.Ε και του Π.Ο.Υ)
-Υποστηρικτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης « MAKE ROADS SAFE »
-Το 2008 υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, για λιγότερα θύματα με την υποστήριξη της Ε.Ε.
-Αρωγό μέλος του Ε.Δ.Ι.ΠΑ.Β (Εθνικό Δίκτυο Πρόληψης Ατυχημάτων , συμπεριλαμβανομένων των τροχαίων)
-Μέλος της Διακομματικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου
-Ιδρυτικό μέλος του Πανελλαδικού Συλλόγου
"SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ"
-Υποστηρίζει την Δεκαετία Δράσης 2011-2020 για την Οδική Ασφάλεια
-Συνεργάζεται με φορείς του Δημόσιου του Ιδιωτικού τομέα, με Παγκόσμιους & Ευρωπαϊκούς Φορείς και Οργανισμούς.

Ποιοι είναι οι σκοποί :

+Η υποστήριξη των θυμάτων των Τροχαίων Ατυχημάτων από ομάδα συμβούλων ( νομικών, ιατρών, ειδικών εμπειρογνωμόνων, συγκοινωνιολόγων, μηχανολόγων, εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών ).

+Η ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των θυμάτων των Τροχαίων Ατυχημάτων( ηθική υποστήριξη ).

+Η οργανωμένη παρέμβαση και η κοινωνική πίεση προς τους φορείς της πολιτείας, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

+Η υποστήριξη η ανάληψη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, την έρευνα, την ενημέρωση , την ευαισθητοποίηση των πολιτών των ιδιαίτερα ευάλωτων ηλικιών (μαθητών, ηλικιωμένων).

Ποιο είναι το Δυναμικό της:

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, διαθέτει ένα τεχνοκρατικό πυρήνα από επιστήμονες- μέλη διαφόρων κλάδων ( Υγειονομικούς, Νομικούς, Εκπαιδευτικούς, Μηχανολόγους- Μηχανικούς, Πραγματογνώμονες, Συγκοινωνιολόγους, Οικονομολόγους, Αναλυτές Η/Υ, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς).

Το δυναμικό της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ανταποκρίνεται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις σοβαρών ερευνητικών προγραμμάτων, με θέμα την Οδική Ασφάλεια, την πρόσληψη και την μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων.

Διαθέτει επίσης ένα αξιόλογο επιτελείο έμπειρων επιστημόνων, που της επέτρεψε ως τώρα να πραγματοποιήσει πολλαπλές εκπαιδευτικές- ενημερωτικές δράσεις με στόχο τη βελτίωση της Οδικής Συμπεριφοράς.

Ποιες είναι οι Δραστηριότητές της:

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμβάλλει δραστικά στην ενημέρωση των πολιτών για την Οδική Ασφάλεια, την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και παρέχει σε μόνιμη βάση Νομική, Ιατρική, Ψυχολογική και Κοινωνική Υποστήριξη σε θύματα και συγγενείς θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων όταν αυτή ζητηθεί.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, έχει διοργανώσει εκδηλώσεις ( Ημερίδες, Έκθεση φωτογραφίας , Δράσεις σε ανοικτούς χώρους, Διδασκαλία σε Σχολεία Α/ας και Β/ας Εκπαίδευσης, Σεμινάρια σε κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, Ενημερωτικές ομιλίες σε Δήμους της Ρόδου) στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα που προάγουν την Οδική Ασφάλεια και έχει κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στους φορείς σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Έχει εκδώσει ενημερωτικά έντυπα με έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, πιστεύει ότι για την επίτευξη αποτελεσμάτων χρειάζεται δραστηριοποίηση από τους πολίτες, υποστήριξη από τον κρατικό μηχανισμό και αλλαγή της αρνητικής νοοτροπίας στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την ιδιότητα της Ευρωπαϊκής χώρας με μεγάλο αριθμό Θυμάτων Τροχαίων δυστυχημάτων και με επικίνδυνους δρόμους για ασφαλή οδήγηση.

http://www.efhtita.gr11 Μαΐ 2024

Η εγκατάλειψη θύματος δεν αποτελεί είδηση…

 


Έχουν περάσει δέκα χρόνια αφότου o SOS Τροχαία Εγκλήματα και η ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ Η  ξεκίνησε την, χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια η εγκατάλειψη θύματος τροχαίου να σταματήσει να θεωρείται πλημμέλημα (άρθρο 43 του ΚΟΚ) και οι δράστες οδηγοί να απολαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση χωρίς καμιά ουσιαστική συνέπεια εφόσον δεν υπόκεινται όπως όλοι οι άλλοι πολίτες στη διάταξη περί Έκθεσης (Άρθρο 306  του Ποινικού Κώδικα) που προβλέπει ουσιαστικές ποινές γι αυτήν την ιδιαίτερης απαξίας πράξη. Υπομνήματα προς Υπουργούς, παρεμβάσεις στη Βουλή, Δημοσιότητα, μέχρι σήμερα δεν στάθηκε δυνατόν να συγκινήσουν τους αρμόδιους. Η πολιτεία συνεχίζει να κλείνει το μάτι στο πιο επιθετικό κομμάτι των οδηγών με την απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά λέγοντας τους στην ουσία «κάντο και δεν θα πάθεις τίποτα». Στις συνεχείς διαρροές περί επικείμενων αλλαγών στον ΚΟΚ, διαρροές που επαναλαμβάνονται εδώ και μια δεκαετία, με αγαπημένο διακομιστή τα προσκείμενα στην αυτοκινητοβιομηχανία ΜΜΕ βλέπουμε συχνά «αποκλειστικές ειδήσεις» για τις «επερχόμενες αλλαγές», είτε πως για τις παραβάσεις «δεν θα τιμωρείται το αυτοκίνητο» (δεν θα αφαιρούνται πινακίδες!) είτε για την «ψηφιοποίηση των προστίμων» αλλά κουβέντα για την κατάργηση του άρθρου 43 του ΚΟΚ και άλλα ουσιαστικά ζητήματα που θα συμβάλουν ουσιαστικά στον περιορισμό των τροχαίων συγκρούσεων και των θυμάτων τους. 22 τροχαία με τραυματισμούς και εγκατάλειψη εκ των οποίων τα τέσσερα θανατηφόρα καταγράψαμε το πρώτο τρίμηνο του 2024 ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Προφανώς δεν είναι όλα. Καμιά κρατική υπηρεσία δεν δημοσιοποιεί παρόμοια στοιχεία, ενώ ακόμα και τα μεγάλα ΜΜΕ δεν αναφέρουν το σύνολο των περιπτώσεων. Αδύνατον βέβαια είναι να βρεις πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας των τραυματιών και εξαιρετικά σπάνιο να μάθεις αν οι δράστες συνελήφθησαν. Η εγκατάλειψη θύματος (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων) δεν αποτελεί είδηση.

Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα

ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: τετρασέλιδο αφιέρωμα του SOSTE (από το 2018): ΕΔΩ

39 κρούσματα τροχαίων τραυματισμών με εγκατάλειψη το πρώτο πεντάμηνο του 2020: ΕΔΩ  

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 Ιανουαρίου, Μεσσήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Ο 48χρονος οδηγός της μηχανής βρήκε ακαριαίο θάνατο, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην 7η επαρχιακή οδό, στην έξοδο της πόλης. Ο οδηγός του Ι.Χ. εγκατέλειψε τον 48χρονο.  

23 Ιανουαρίου, Κεφαλονιά: Νεκρός πεζός σε τροχαίο με εγκατάλειψη Πρωί στην περιοχή Σπήλια στο ύψος της εισόδου του Σταδίου Αργοστολίου 32χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε 89χρονο πεζό. Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου  τις μεσημβρινές ώρες  κατέληξε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη αργότερα.

25 Ιανουαρίου, Χαλάνδρι: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού ΙΧ σε τροχαίο με

εγκατάλειψη    

Ξημερώματα στην οδό Αποστολοπούλου 50χρονος άνδρας οδηγός ΙΧ τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαία σύγκρουση και εγκαταλείφθηκε εγκλωβισμένος  στο όχημα του απο τον οδηγό του άλλου οχήματος.  

29 Ιανουαρίου, Πειραιάς: Τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Μεσημβρινές ώρες στην περιοχή ακτής Ηετίωνα – Πύλη Ε2 οδηγός αγροτικού οχήματος λευκού χρώματος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, τραυμάτισε και εγκατέλειψε την οδηγό της η οποία  διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

 1 Φεβρουαρίου, Κομοτηνή: Τραυματισμός 15χρονης πεζής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στο εμπορικό κέντρο, επί της οδού Φιλίππου, οδηγός οχήματος που  κινούταν με μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη από το όριο ταχύτητα, παρέσυρε κι εγκατάλειψε στην άσφαλτο μαθήτρια 15 ετών που περνούσε το δρόμο από τη διάβαση πεζών.  

1 Φεβρουαρίου, Νίκαια: Σοβαρός τραυματισμός πεζού σε τροχαίο με εγκατάλειψη Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται πεζός που παρασύρθηκε από οδηγό μοτοσικλέτας στις 20.30, στη διασταύρωση Πέτρου  Ράλλη και Ανακρέοντος, στη Νίκαια. Ο οδηγός, και ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας εγκατέλειψαν τον τόπο του συμβάντος.  

11 Φεβρουαρίου, Αιτωλικό: Τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στην Εθνική Οδό Μεσολογγίου -Αιτωλικού Οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του δικύκλου που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο οδηγός του ΙΧ που εγκατέλειψε τον τραυματία συνελήφθη αργότερα. 

 12 Φεβρουαρίου, Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο με εγκατάλειψη Πρώτες πρωινές ώρες  στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Κωλέττη, 26χρονος οδηγός αφού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη έκανε αναστροφή και έπεσε πάνω σε ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε 57χρονη με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και τον τραυματισμό της οδηγού. Ο δράστης που εγκατέλειψε το θύμα του, που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη την επομένη. 

 25 Φεβρουαρίου, Αχαΐα: Τρεις τραυματίες ανάμεσά τους ένα παιδί σε τροχαίο με εγκατάλειψη Σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων το μεσημέρι στην εθνική Πύργου-Πατρών  στο ύψος των Σαγέικων. Στο όχημα, που ντελαπάρισε, επέβαιναν τρία άτομα, ένα ζευγάρι και ένα κοριτσάκι, τα οποία τραυματίστηκαν, απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του προκάλεσε την σύγκρουση έφυγε από το σημείο, με την αστυνομία να τον αναζητά.  

27 Φεβρουαρίου, Γλυφάδα: τραυματισμός οδηγού ΙΧ σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στη συμβολή Μετεώρων & Νυμφών οδηγός ΙΧ Toyota Yaris/Aygo, παραβίασε το SΤΟΡ και συγκρούστηκε με άλλο όχημα η οδηγός του οποίου εγκλωβισμένη λόγω παραμόρφωσης του οχήματος της και με εγκεφαλική διάσειση μετά τη σύγκρουση εγκαταλείφθηκε από το δράστη.  

28 Φεβρουαρίου, Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Απόγευμα στον Πύργο, στο ύψος του παλιού Νοσοκομείου οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε οδηγό δικύκλου που τραυματισμένος σοβαρά μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.  

29 Φεβρουαρίου, Ηράκλειο: Τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Συνελήφθη ο δράστης, μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα. Στην παραλιακή λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου στις 18.30 αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα ο 46χρονος οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο οδηγός του ΙΧ εξαφανίστηκε. Όμως στον κόμβο Καλλιθέας πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί από αστυνομικούς: ο δράστης δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.  

2 Μαρτίου, Κορωπί: Νεκρή πεζή σε τροχαίο με εγκατάλειψη Ξημερώματα στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο Κορωπί οδηγός αυτοκινήτου Hyundai Accent  χρώματος σκούρου γκρι παρέσυρε και σκότωσε πεζή και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.  

7 Μαρτίου, Χαλκίδα: τραυματισμός επιβάτη ΙΧ σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στην λεωφόρο Μακαρίου, στο λιμάνι της Χαλκίδας, οδηγός αυτοκινήτου συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο, που δεν είχε επιβαίνοντες, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ τραυματίστηκε ο συνοδηγός, με αποτέλεσμα τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο που σημειώθηκε η σύγκρουση

 8  Μαρτίου, Kρήτη: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονης πεζής σε τροχαίο με

εγκατάλειψη 

 16χρονη από το Ρέθυμνο τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ στην οδό Μάχης Κρήτης στα Περιβόλια ενώ προσπαθούσε να περάσει από διάβαση όταν οδηγός διερχόμενου ΙΧ την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε σπληνεκτομή.

15 Μαρτίου, Τρίκαλα: τραυματισμός ποδηλάτη σε τροχαίο με εγκατάλειψη  

08:15 το πρωί όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη επί της οδού Κολοκοτρώνη (στο ύψος των Δικαστηρίων) και τον εγκατέλειψε.

19  Μαρτίου, Ιωάννινα: Τραυματισμός δύο 15χρονων πεζών σε τροχαίο με

εγκατάλειψη

Το βράδυ σε κεντρικό δρόμο, συμβολή Μεγάλου Αλεξάνδρου & Πετροπουλάκη, οδηγός ΙΧ παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε δύο 15χρονες πεζές από τη Γερμανία που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.  

20 Μαρτίου, Αιτωλικό: τραυματισμός οδηγού ΙΧ σε τροχαίο με εγκατάλειψη    Σε σύγκρουση δύο ΙΧ τραυματίστηκε η οδηγός  του ενός οχήματος. Ο οδηγός του άλλο οχήματος εγκατέλειψε την τραυματία. Συνελήφθη αργότερα και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.  

20  Μαρτίου, Χαλκίδα: Τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στις 21:00 το βράδυ στην οδό Αλιβερίου, στο κέντρο της πόλης οδηγός  Peugeot 206 χρώματος μαύρου χτύπησε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε οδηγό βέσπας.  

22 Μαρτίου, Σάμος: Τραυματισμός οδηγού μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Στο Καρλόβασι σε σύγκρουση δυο μοτοσικλετών με οδηγούς άνδρα και γυναίκα τραυματίστηκε η δεύτερη ενώ ο πρώτος εγκατέλειψε την τραυματία. Συνελήφθη αργότερα και διαπιστώθηκε πως στερούταν άδειας οδήγησης αφού του είχε αφαιρεθεί για άλλη παράβαση του ΚΟΚ.  

28 Μαρτίου, Κέρκυρα: τραυματισμός πεζής σε τροχαίο με εγκατάλειψη Απογευματινές ώρες, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης, οδηγός δικύκλου μοτοποδήλατου, παρέσυρε 70χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ενώ στη συνέχει την εγκατέλειψε. Ο 20χρονος δράστης συνελήφθη, το βράδυ, στην Κέρκυρα.  

30 Μαρτίου, Εύβοια: Νεκρή οδηγός ΙΧ σε τροχαίο με εγκατάλειψη Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα στην Καστέλλα, μια 45χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, οδηγός ΙΧ, έχασε τη ζωή της  μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το θύμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η οδηγός εκτινάχθηκε έξω από το όχημα. Η γυναίκα πιθανότατα παρασύρθηκε και από άλλο οδηγό διερχόμενου οχήματος που εγκατέλειψε το σημείο. Ο δράστης, κάτοικος Νέας Αρτάκης συνελήφθη. Αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της γυναίκας.

Αντί επιλόγου: Η εγκατάλειψη θύματος δεν αποτελεί είδηση…

3 Νοεμβρίου 2023 στις 9 κ 30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, Σταδίου και Πεσματζόγλου ο οδηγός ενός SEAT Leon παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε μια πεζή γυναίκα. Η είδηση ΔΕΝ δημοσιεύτηκε πουθενά!!! Μόνο στο zougla.gr καταγράφτηκε σαν τραυματισμός πεζής με εγκατάλειψη. Ο οδηγός αφού χτύπησε την γυναίκα κατέβηκε από το όχημα την τράβηξε στην άκρη και συνέχισε τον δρόμο του. Μάταια πεζοί και μοτοσικλετιστές προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. Ο αριθμός του αυτοκινήτου του δράστη δόθηκε απο τους παρόντες την ίδια στιγμή στην Τροχαία η οποία επί ένα και πλέον μήνα ΔΕΝ μπορούσε να τον βρει στο σπίτι του. Μιας και η Τροχαία δεν μπορούσε να τον βρει μετά τον ένα μήνα ο δράστης εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Τροχαία και φυσικά αφέθηκε ελεύθερος και με το δίπλωμα του εν αναμονή της ολοκλήρωσης της ανακριτικής διαδικασίας που αισίως θα οδηγήσει στην απαγγελία δύο κατηγοριών σε βαθμό Πλημμελήματος: Ανθρωποκτονία από Αμέλεια & Εγκατάλειψη θύματος.  Πέντε+ μήνες μετά η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην Τροχαία που περιμένει επισήμως το πόρισμα του Ιατροδικαστή… Αν αναρωτιέστε γιατί δεν σταματούν τα τροχαία ακούστε την Ρούλη Χριστοπούλου, κόρη του θύματος και τον Γιώργο Κουβίδη, πρόεδρο του SOS Τροχαία Εγκλήματα να μιλάνε στον Πάνο Χαρίτο στο Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel.

 ΕΔΩ το video: https://www.youtube.com/watch?v=qNTT61dYjmg

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: